VIL DU VÆRE GÅ-VÆRT?

Som frivillig gå-vært arrangerer du gåture for andre i dit lokalområde. Du kan tilmelde dig et GÅ MED inspirationskursus ved at udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende med flere informationer. Det er gratis at deltage på kurset.

Gå med vært

Vælg hvilket kursus du ønsker at deltage på(Påkrævet)
Når du registrerer dig som deltager på GÅ MED kurset bruger vi dine oplysninger til at sende dig praktiske informationer i forbindelse med kurset samt til evaluering af kurset. Afholdes kurset i samarbejde med en ekstern part (fx Aabenraa Kommune eller Faaborg-Midtfyn Kommune) videregives din e-mailadresse til dem der afholder kurset for at sikre, du modtager praktiske informationer direkte. For at sikre en god oplevelse ifm. afviklingen af kurset, vil dit fornavn fremgå for øvrige deltagere i GÅ MED-grupperne. Alle oplysningerne slettes senest med udgangen af februar 2025. Hvis du ikke længere ønsker at deltage på kurset eller ønsker at få dine oplysninger ændret eller slettet, skal du skrive til [email protected]. Læs mere om Hjerteforeningens behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder på: www.hjerteforeningen.dk/persondatapolitik
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
GÅ MED roadmap

GÅ MED INSPIRATIONSKURSUS

Kom godt i gang som gå-vært med et GÅ MED inspirationskursus fra Hjerteforeningen. Kurset er udviklet i samarbejde med DGI. 

Gør en forskel for dig selv og andre

Lige nu søger Hjerteforeningen gå-værter over hele landet. Som gå-vært kan du komme på et af vores gratis kurser, så du bliver godt klædt på til at starte din egen lokale gå-gruppe.

På kurserne får du bl.a.:

  • Gode råd til at rekruttere deltagere til dine gåture
  • Redskaber til at planlægge og afvikle en god gåtur
  • Hjælp til den gode værtsrolle: At skabe inkluderende gåture og oplevelser i naturen
  • Inspiration til at afholde den type gåture, som du brænder for

 

Se filmen fra GÅ MED-ambassadør, Bente Klarlund, som fortæller om rollen som gå-vært i GÅ MED.

Video
Play Video